SM-sarjasta takana kuusi ottelua

P16 SM-sarja jatkuu tiivistä tahtia, sillä pelejä on ollut joka viikonloppu. Nyt on pelattuna kuusi ottelua, joista kolme on ollut vieraspelejä ja kolme kotona. Ensimmäinen vieraskiertue sujui hyvin, kun itä-Suomesta oli tuloksena kaksi voittoa. Sen jälkeen ollaankin oltu tappioiden tiellä. Wirmo/TPS pelin tappion lisäksi pisteet Uudestakaupungista ovat käyneet hakemassa viime kauden mestari Steelers/SCU. Steelers näytti mestarin elkein kaapin paikan ja tasoero pelissä oli selkeä ja tulostaullla komeili lopputulos 2-7 tappio.

Karmein kokemus oli Oilers pelissä, joka pelattiin Laitilassa. Peli sujui hienosti Nystarsin tahdissa kahden erän verran, kun johto oli hallussa 5-2. Kolmannessa erässä Oilers laittoi pelivaihteen silmään ja alkoi latomaan maaleja, Nystars jäi junnaamaan samalla vauhdillaan. Lopputulos oli 5-11 tappio, joka vaivasi meiltä vielä seuraavana viikonloppuna Oulun reissulla. Oululaisten kanssa pelattiin viime vuonna tasaisia pelejä, mutta nyt OLS oli selkeästi parempi ja otti ansaitusti pisteet 6-3 voitollaan. Kotimatka Oulusta oli varsin pitkä.

Tulevana lauantaina jatketaan sarjaa kotipelin merkeissä, kun Pohitulliin saapuu vieraaksi jo tutuksi tullut Classic Tampereelta. Ottelu alkaa la klo 18.00 tervetuloa kannustamaan joukkuetta.

Jaa artikkeli

Uusimmat uutiset