Tietoa seurasta

Seura

USB ja KaPa-65 yhdistyivät 1.6.2022 ja tuloksena muodostui Nystars Uusikaupunki. Uusi yhtenäinen isompi seura luotiin, jotta saataisiin Uudenkaupungin alueelle paremmat mahdollisuudet harrastaa salibandyä ja edetä lajin parissa. Nystarsilla on tulevalla eli 2022–2023 kaudella yli 300 lisenssipelaajaa.
Suurin osa pelaajista on junioreita, mutta myös aikuistoimintaa löytyy eri tasoilta.

Naisten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella 1-divisioonaa ja miesten edustusjoukkue 3-divisioonaa. Edustusjoukkueiden toiminta on tavoitteellista ja kehityksessä pyritään olemaan nousujohteisia. Edustusjoukkueille on koottu asiantuntevat valmennustiimit, jotka pystyvät tukemaan seuran tavoitteita. Edustusjoukkueiden lisäksi sekä naisilta että miehiltä löytyy joukkueita alemmilta sarjatasoilta.

Seuran junioritoiminta on myös tavoitteellista ja seuralta löytyy niin tyttö- kuin poikajunioreita. Junioreita on monissa ikäluokissa, mutta tulevaisuudessa tavoitteena on lisätä junioreiden määrää entisestään, jotta kaikenikäisillä olisi mahdollisuus harrastaa ja halutessaan edetä tavoitteellisesti urapolulla.

Seuralla ei ole vielä tuoreutensa vuoksi historiaa, mutta nyt voit lähteä kirjoittamaan sitä kanssamme!

+ 0
Joukkueita
+ 0
Lisenssipelaajia
0
Perustamisvuosi