Vahterusring ja Nystars etsivät yhteistä työntekijää

PALVELUVASTAAVA/SEURATYÖNTEKIJÄ

Vahterusring on iloisen ilmeen urheiluareena, joka tarjoaa loistavat olosuhteet treenamiselle. Vahterusringillä pääset mm. hiihtämään, juoksemaan, pyöräilemään ja rullaluistelemaan säästä riippumatta. Nystars on vuonna 2022 Uuteenkaupunkiin perustettu salibandyseura, jossa yhdistyy kaksi kaupungissa aikaisemmin toiminutta salibandyseuraa. Uusi yhtenäinen seura luotiin, jotta saataisiin Uudenkaupungin alueelle paremmat mahdollisuudet harrastaa salibandyä ja edetä lajin parissa. Nystarsilla on yli 300 lisenssipelaajaa. Naisten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella valtakunnallista 1-divisioonaa ja miesten edustusjoukkue 3-divisioonaa.

Vahterusring ja Nystars hakevat yhdessä palveluvastaavaa/seuratyöntekijää

Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät ovat monipuoliset ja antavat mahdollisuuden itsensä haastamiseen. Tehtäviä pystytään lisäämään ja muokkaamaan työntekijän osaamisen ja kehittymisen mukaan. Talvikautena työt painottuvat Vahterusringille ja kesäkautena Nystarsille. Työnkuvaan kuuluu mm.

  • Vahterusring – tiloista huolehtiminen, monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sisältäen esimerkiksi kuntoputken palvelutiskin hoitamisen. Työskentely on itsenäistä ja vaatii oma-aloitteellisuutta.
  • Nystars – yhteistyökumppaniverkoston kasvattaminen, tapahtumien ja leirien järjestäminen, seuratoiminnan kehittäminen, organisointi ja toiminnanohjaaminen, varainhankinta

Toivomme sinulta ennen kaikkea intohimoista asennetta ja urheiluhenkeä!

Työssä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyökyky- ja asiakaspalvelutaitoja, valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin, omatoimisuutta ja myyntiosaamista. Kokemus järjestö- ja seuratoiminnasta sekä hyvät viestintätaidot ovat eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden luoda omannäköistä työelämää.

Työsopimus on määräaikainen kaksitoista (12) kuukautta. Tavoitteena mahdollistaa jatkoa toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen.

Työ on kokopäivätyö (37,5h). Työaika saattaa vuoden aikana vaihdella ja sitä tasataan sovituissa jaksoissa.

  • Hakuaikaa 18.6.2023 asti.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sisältäen palkkatoiveen sähköpostilla nystarsuusikaupunki@gmail.com

Jaa artikkeli

Uusimmat uutiset