Perttu Kytöhonka Nystarsin toiminnanjohtajaksi

Nystarsin toiminnanjohtajaksi on valittu Perttu Kytöhonka, joka aloittaa työssään 1.8. Toiminnanjohtajana aloittava Kytöhonka tuo mukanaan laajan kokemuksen salibandyn seurajohtamisesta ja valmentamisesta. Vuodesta 2006 lähtien hän on toiminut päätoimisesti salibandyn parissa. Viime kaudella Kytöhonka toimi TPS:n miesten liigajoukkueen päävalmentajana sekä seuran urheilujohtajana. Urheilujohtajana hän on saavuttanut neljä aikuisten Suomen mestaruutta. Kytöhongalta löytyy myös maajoukkuevalmennustaustaa, sillä hän on toiminut Ruotsin ja Latvian maajoukkueiden valmentajana.

“Mahtavaa päästä aloittamaan työt Nystarsin kanssa! Seurasta on välittynyt jo aiemmin halu mennä eteenpäin ja kun kävimme keskusteluja mahdollisesta työstä, tuo kuva vahvistui. Oma työhistoria on enemmän siellä urheilun ja valmennuksen puolella, mutta viime vuosina on herännyt myös halu olla laajemmin mukana kehittämässä koko seuratoimintaa. Nystars tarjoaa tähän varsin uutena seurana herkullisen ympäristön. Innolla odotan yhteistyön aloittamista seuran aktiivien kanssa! Samalla on syytä kiittää sekä TPS Salibandyä, että Nystarsia siitä, että tällainen järjestely mahdollistui. Hommat eivät kilpaile keskenään ja tässä on nähty mieluummin mahdollisuuksia kuin uhkia.” kommentoi Kytöhonka.

Seuran puheenjohtaja Sami Virtanen on innoissaan Kytöhongan nimityksestä. ”Kyllähän tämä eräänlainen lottovoitto on saada Perttu mukaan Nystarsiin. Saamme kokeneen salibandyn ammattilaisen kehittämään nuorta seuraamme. Pertun kokemus antaa varmasti uusia näkökulmia seuran toimintaan ja lisäkipinää mentorina niin toimihenkilöille, valmentajille kuin pelaajillekin. Uusia tuulia saadaan myös tapahtumiin ja uusien ryhmien perustamiseenkin.”

Uuden toiminnanjohtajan päätehtävänä on seuran kokonaisvaltainen kehittäminen ja junioritoiminnan laadun edistäminen. Toiminnanjohtaja tulee myös olemaan isossa roolissa uusien ryhmien perustamisessa, sekä tapahtumien järjestämisessä.

Nystars sai OKM:n seuratukea juniorikoordinaattorin palkkaamiseen. Alkuperäiseen työnkuvaukseen ei tule muutoksia, mutta hakuprosessin edetessä seuran johdossa heräsi keskustelua työnimikkeen muutoksesta, toiminnanjohtajaksi joka kuvastaa laajemmin työkuvausta ja tämä oli OKM:lle ok.

Kytöhonka tulee toimimaan päätoimisen Nystarsin toiminnanjohtajan tehtävän lisäksi osa-aikaisesti TPS:n liigajoukkueiden taustoilla.

Seura toivottaa Pertun lämpimästi tervetulleeksi ja uskoo, että hänen johdollaan Nystars tulee saavuttamaan merkittäviä edistysaskeleita tulevina vuosina.

Jaa artikkeli

Uusimmat uutiset

Nystarsin toiminnanjohtajaksi on valittu Perttu Kytöhonka, joka aloittaa työssään 1.8. Toiminnanjohtajana aloittava Kytöhonka tuo mukanaan laajan kokemuksen salibandyn seurajohtamisesta ja valmentamisesta. Vuodesta 2006 lähtien hän...

20.6.2024

Nystars

Torstaina 16.5.2024 vietettiin Nystarsin historian toiset päättäjäiset koko seuran voimin Pohitullissa. Yhteensä 16 joukkuetta sai puheenvuoron sekä palkinnot yleisön edessä. Nuorempien juniorijoukkueiden kaikille pelaajille jaettiin...

18.5.2024

Nystars

Perinteinen kauden avausturnaus Painopiste Pränt Cup pelataan tänä vuonna Lauantaina 17.8. Pohitullissa. Turnaukseen otetaan mukaan kymmenen sarjajoukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. Turnauksen hinta on 250€/joukkue. Turnauksessa on uutuutena...

16.5.2024

Miehet 1